Corona proof uitstapjes

Posted On By SEOYC

Na meer dan een jaar thuis te hebben gezeten door Corona, is het tijd om weer wat leuke uitstapjes in te plannen. Deze uitstapjes hoeven geen gevaar te zijn voor jou of voor een ander zijn of haar gezondheid. In deze post lichten wij de Corona-proof uitstapjes toe. 

  1. Wandeling in de natuur

Na een jaar thuis gezeten te hebben is het heerlijk om een wandeling in de natuur te maken. Er wordt zelfs aangeraden om elke dag een wandeling van 20 minuten te maken. Tijdens een wandeling in de natuur kom je echt tot rust en kom je ook aan jouw beweging voor de dag. Vermijd drukke plekken zoals het Vondelpark en kies juist voor een groot natuurgebied zoals de Amsterdamse waterleidingduinen. Tijdens een wandeling kom je zelfs vaak dieren tegen zoals herten, vosjes en buffels. Een andere mooie plek is bijvoorbeeld de Bussumse heide. Deze plek is iets drukker maar je kan hier prima afstand houden. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook in je eigen buurt een leuke wandeling maken. 

  1. Hotelovernachting

Het kan heel leuk zijn om vakantie in eigen land te vieren. Zo kan je bijvoorbeeld een hotelovernachting ver van je woonplaats boeken en een nieuwe stad ontdekken. In deze nieuwe stad kan je mooie plekken opzoeken en een stadswandeling maken bijvoorbeeld. Maastricht is hiervoor een leuke stad, deze stad geeft je het gevoel alsof je in het buitenland bent! In Nederland heeft elke provincie een ander cultuurtje, dus het is super leuk om meerdere provincies af te gaan en vakantie in eigen land te vieren. 

  1. Suppen

In Amsterdam kan je door de grachten suppen. Het is super makkelijk om dit te leren en een hele mooie ervaring. Het begint eindelijk weer wat warmer te worden maar zelfs in de winter is dit goed te doen. Als je toch denkt dat suppen door de grachten misschien te druk is, kan je uiteraard ook buiten Amsterdam suppen. Dit is nog steeds een super mooie ervaring. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *