De leukste stranden van Nederland

0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Het zonnetje schijnt eindelijk! Tijd om naar het strand te gaan. Als je op vakantie gaat naar het buitenland, is dat best een risico en gaat niet heel soepel. De landen veranderen steeds van kleur en je moet een PCR-test doen en in quarantaine als je besluit om naar het buitenland op vakantie te gaan. Dit is ook niet per se nodig, want de stranden in Nederland zijn ook super leuk. Wij zetten onze lievelings stranden voor jou op een rijtje: 

  1. Scheveningen

Het strand van Scheveningen is één van onze favoriete. Het strand van Scheveningen heeft meerdere beachclubs waar je kan liggen, eten en een drankje doen. Daarnaast heeft het strand ook een Boulevard met winkeltjes en horecagelegenheden. Wat ook super leuk is, is dat het strand een pier heeft met reuzenrad, kabelbaan en je kan hier zelfs bungeejumpen. 

  1. Noordwijk 

Dit strand doet je denken aan Ibiza! Het mooie blauwe water en lichte zand doet je denken dat je op vakantie bent. De beachclubs zijn ook allemaal in Ibiza stijl met de parasols en mooie witte accenten. Bij de beachclubs kun je heerlijk loungen! 

  1. Zandvoort 

Zandvoort heeft een strand met leuke beachclub. Voor de mensen die liever niet in de zee zwemmen, dit strand heeft zelfs een beachclub met zwembad! De beachclub heet Bernie’s Beach Club. Het water is koud maar heerlijk in de zomer! Hier kan je een lekker bedje huren waar je de hele dag kunt relaxen. 

  1. Bloemendaal

Bloemendaal kan natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken. Bloemendaal aan Zee is een van de populairste stranden in Nederland. Het strand wordt omringd door het natuurgebied de Kennemerduinen. Dit strand heeft ook vele beachclubs maar de bekendste is toch wel Beachclub Bloomingdale. Het is zomers hier altijd erg druk, dus goed om vroeg in de ochtend te gaan! 

  1. Terschelling

Wil je toch echt het vakantiegevoel? Bezoek dan een weekendje het waddeneiland Terschelling! Het strand van Terschelling is super mooi en super groot natuurlijk. In de zomer kun je hier ook heerlijk paardrijden.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *