De leukste restaurants in Amsterdam

Na heel lang wachten zijn de restaurants eindelijk weer open! Waarschijnlijk ben je al zo lang niet meer naar een restaurant geweest dat je niet meer weet welk restaurant op je lijstje stond. Wij zetten de leukste restaurants in Amsterdam op een rijtje! 

  1. Mama Kelly

Mama Kelly is leuk restaurant in Amsterdam dat bekend staat om de kip en kreeft! Op de menukaart hebben ze allemaal lekkere gerechten maar eigenlijk kan je hier niet eten zonder de kip of kreeft geproefd te hebben. Daarnaast staat het restaurant ook bekend om het mooie, roze interieur. Dit restaurant een Instagram waardige plek! 

  1. Café in de city

Café in the city, het zusje van de harbour club bevindt zich op het Leidseplein. Je kunt hier de lekkerste sushi eten maar ze hebben ook andere lekkere gerechten op het menukaart, zoals kreeft. Daarnaast kun je bij Café in the city de lekkerste cocktails drinken. Overdag kan je hier lunchen, ‘s avonds kan je hier dineren en in de late avond en nacht kun je hier uitgaan! 

  1. Oriental City

Ben je meer fan van Aziatische gerechten zoals dim sum? Dan is Oriental City de plek die je moet uitproberen! Oriental City heeft de beste dim sum in town. Het personeel is erg vriendelijk en zodra je het eten hebt besteld, staat het eten binnen 10 minuten op tafel. 

  1. Surya

Voor het beste Indiase eten moet bij je Surya zijn. Restaurant Surya heeft heerlijke authentiek Indiase gerechten op het menu staan. Ze leveren culinair meesterschap en staan bekend om hun goede service. Als je nog nooit Indiaas hebt gegeten is dit de plek waar je het moet uitproberen. Je zal gegarandeerd tevreden naar buiten lopen. 

  1. Izakaya

Wil je echt culinair genieten? Dan bij je bij Izakaya aan het juiste adres. Izakaya bevindt zich in De Pijp in Amsterdam in het Sir Albert hotel. Izakaya brengt traditioneel Japans eten tot een hoger level. De crispy rice met tuna tartar, wagyu en popcorn shrimp tempura moet je hier uitproberen! 

Welk restaurant ga jij als eerst bezoeken? Of heb je een ander favoriet restaurant? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *