Maak van jouw huis een Smart home

Posted On By SEOYC

Steeds meer mensen kiezen voor een Smart home, vooral de mensen die technologie interessant vinden, zoals mannen zullen hun huis zo smart mogelijk te maken. Er zitten veel voordelen verbonden aan een Smart home. Wij zetten alle voordelen en mogelijkheden voor je op een rijtje.

  1. Spraakbesturingssysteem

Inmiddels zijn er veel spraakbesturingssystemen op de markt te vinden, de marktleiders in spraakbesturingssystemen zijn Alexa en Google Home. Je verbindt het apparaat aan je telefoon of andere smart apparaten zoals lampen of bijvoorbeeld je wasmachine. Dit zijn je persoonlijke assistentes die je bij alles kunnen helpen. Wil je weten of het vandaag gaat regenen? Vraag het en je krijgt antwoord. Wil je dat de lampen aangaan? Verbindt het spraakbesturingssysteem aan je smart lampen en je lampen gaan aan als je erom vraagt. Het is ook mogelijk om te vragen of vragen voor herinneringen. Vraag bijvoorbeeld aan je spraakbesturingssysteem: “Google, zet bananen op mijn boodschappenlijst” of “zet een timer om 7 uur ‘s avonds” en je wordt herinnert. 

  1. Lampen

De beste smart lampen zijn naar onze mening de Philips Hue lampen. Philips is natuurlijk oorspronkelijk een lampenbedrijf dus het is logisch dat Philips de beste lampen aanbiedt. Philips biedt verschillende soorten smart lampen aan, maar de leukste lampen zijn de white & color lights. Deze lampen hebben 16 miljoen kleuren! De lampen zijn te bedienen met je telefoon en als je er een bridge bijkoopt dan zijn ze ook op afstand te bedienen, als je nog niet thuis bent bijvoorbeeld. Zonder bridge kun je de lampen bedienen met Bluetooth, wat ook prima werkt!

  1. Deurbel

Een smart deurbel is ideaal! De Ring Deurbel is favoriet bij de consument. De deurbel heeft een ingebouwde camera waardoor je ziet wanneer er iemand voor de deur staat. De camera kan tot 1,5 meter meten, zelfs in het donker. Je kan ook praten door de deurbel, als er een pakketje bij je wordt bezorgd maar je bent niet in de gelegenheid om open te doen, kan je praten met de pakketbezorger, ook op afstand! 

Zo zijn er nog veel meer smart apparaten, zoals wekkers, TV’s, wasmachines, vaatwassers, koelkasten, robotstofzuigers, thermostaten… noem maar op! 

Welk smart product is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *